Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.


Maksutavat


Suomalaiset verkkopankkipainikkeet ja Visa/Mastercard. Käytössä on myös Collector lasku osamaksulla. 


Collector lasku:
Kun valitset ostoksesi maksutavaksi Collector Lasku/Osamaksun, saat automaattisesti vähintään 30, ja jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Laskusta peritään vain 2,95 €:n laskutuspalkkio.

Collector lähettää laskun kotiisi noin kaksi viikkoa ennen sen eräpäivää ja se erääntyy maksettavaksi aina ostokuukautta seuraavan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. Laskun eräännyttyä voit maksaa sen koko summan kerralla pois tai halutessasi jakaa maksun pienempiin 1-36 kk maksueriin maksamalla vähintään laskuun merkityn kuukauden vähimmäissumman, jolloin osamaksu käynnistyy automaattisesti ilman muita toimenpiteitä. Halutessasi voit maksaa milloin tahansa koko velkasumman kuluitta pois ilman eri ilmoitusta.

Collector osamaksu:
Osamaksulle siirtyneistä maksusopimuksista peritään 1,6%:n kuukausikorko jäljellä olevalle pääomalle joka vastaa 19,2% nimellistä vuosikorkoa, sekä laskutuspalkkio 2,95 € /kk.

Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6%:n kuukausikorko viivästyneeltä ajalta. Teemme luottotietotarkastuksen tilauksen yhteydessä ja tunnistamme ostajan turvallisesti omilla pankkitunnuksillasi. Laskuun ostamiseen vaaditaan moitteettomat luottotiedot sekä 20 vuoden ikä.

Collector Lasku/Osamaksulla maksetut tuotteet voidaan toimittaa määräämääsi osoitteeseen, mutta lasku lähetetään aina väestörekisteriin merkittyyn vakituiseen kotiosoitteeseesi.

Tarjoamme palvelun yhteistyössä Collector Commercen kanssa, joka on Collector Bank Ab:n laskupalvelu.


Toimitustavat

Tuotteet toimitetaan Postin välityksellä joko kirjeenä, Postipakettina tai Smartpost-pakettina. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana. Viikonloppuisin tilaukset eivät etene. Pakettia voit seurata lähettämällämme seurantakoodilla. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä tai kotiosoitteeseesi.

Tuotteet voi myös noutaa sovittaessa Tyyne-Esteriltä, Harapaisentie 55, 53500 Lappeenranta. (Katso ajo-ohje osoitteesta www.tyyne-esteri.fi) Valitse toimitustavaksi NOUTO.

Mikäli posti hävittää tai rikkoo lähetyksen, Tyyne-Esteri tekee reklamaation postille ja sinulle toimitetaan uudet tuotteet. Ota ensin aina yhteyttä sähköpostilla.


Toimituskulut

Toimutuskulut kaikkiin lähetyksiin on 5,90 €. Yli 80€ tilaus toimitetaan ilman toimituskuluja.


Palautukset ja vaihtaminen

Tarkista tuotteet heti paketin saavuttua.  

Määrämittaan leikatuilla kankailla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Muilla tuotteilla on 14 päivän palautus ja vaihto-oikeus. Ota aina ensin yhteyttä meihin osoitteella kauppa(a)tyyne-esteri.fi. Palautettava tuotteen tulee olla uudelleenmyyntikuntoinen, eli pesemätön ja käyttämätön. Emme maksa palautuksesta aiheutuvia kuluja.

Määrämittaan leikatuilla kankailla ja muilla tuotteilla on 10 päivän reklamointiaika tuotteen vastaanotosta tai noudosta lähtien. Ota meihin tarvittaessa yhteyttä sähköpostilla.


Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat parhaiten sähköpostilla osoitteesta kauppa(a)tyyne-esteri.fi